Warhammer Underworlds -Starter Set

De gespiegelde stad Torresombría is een nachtmerrieachtig vlak van illusies en waanzin, een steeds veranderend labyrint van eindeloze trappen, smalle steegjes en hoge bogen. Durf jij naar binnen te gaan en de glorie op te eisen die wacht?


Deze startersset is de ideale manier om met Warhammer Underworlds te beginnen. Met twee volledige sets, de regels en alle dobbelstenen, markers en borden die je nodig hebt om te spelen, is er geen betere keuze om je avonturen te beginnen in het ultieme competitieve miniaturen spel.


Deze doos bevat:

Een 36 pagina's tellend leerboek.

De complete Stormstorm van Celestus band, een Stormcast Eternals gezelschap. Stel je band samen met vier in elkaar te klikken plastic miniaturen van gekleurd plastic, zodat ze zelfs onbeschilderd opvallen, samen met krijgerskaarten en verschillende band-specifieke kaarten waarmee je hun edele strategieën in de strijd kunt toepassen.

De complete bende van Drepur's Sinister Ones, een groep Nighthaunt die Torresombría kwelt. Stel je band samen met vier in elkaar te klikken plastic miniaturen van gekleurd plastic, zodat ze zelfs onbeschilderd opvallen, samen met krijgerskaarten en verschillende band-specifieke kaarten waarmee je hun kracht in de strijd kunt beheersen.

2 dubbelzijdige uitklapbare spelborden waarmee je slagvelden kunt creëren.

Warhammer Underworlds counters en markers, waaronder doelmarkeerders, wondmarkeerders, gloriemarkeerders en meer.

8 dobbelstenen: 5 aanvalsdobbelstenen en 3 verdedigingsdobbelstenen, genoeg voor de meest verwoestende aanvallen en de meest wanhopige verdedigingen!


Prijs: € 48,-

Locatie: Brussellaan 2F  | 5628TC Eindhoven | GSM: 06-28.199.632

(Wij bevinden ons in het pand van GSM Eindhoven)