Warhammer Underworlds - The Crimson Court

Prins Duvalle beweert dat hij afstamt van het geslacht von Carstein, en weinigen zijn dom genoeg om hem recht in zijn gezicht tegen te spreken. De charismatische heer is bedreven in het oproepen van glamour en illusies, waardoor zijn prooi gedesoriënteerd en kwetsbaar is voor de genadeslag. Zijn persoonlijke coterie zijn bekend als de Crimson Court, een kliek van vampieren geobsedeerd door de jacht - zijn rechterhand, Gorath de Handhaver, de woeste en verwrongen Ennias Vloekgeboren, en de trotse duellist Vellas von Faine.


Deze meerdelige plastic kit bouwt de Crimson Court - een band van bloeddorstige Soulblight vampieren, geleid door Prins Duvalle. Deze groep van unieke personages zit vol met persoonlijkheid en detail - Prins Duvalle is gekleed in een sinister en sierlijk harnas, zijn edele gelaatstrekken verdraaid in een hoekige grijns als hij poseert bovenop een gevallen standbeeld, terwijl zijn drie metgezellen gewapend zijn met hun eigen wapens - messen en bloeddorstige wapens door eeuwen van strijd.


De set bestaat uit 29 push-fit plastic onderdelen, waaronder vier geïntegreerde scenic bases. Deze miniaturen worden ongeverfd geleverd en vereisen montage - wij raden aan Citadel Plastic Glue en Citadel Colour verf te gebruiken.


Deze set bevat geen kaarten voor het gebruik van deze miniaturen in Warhammer Underworlds spellen.


Prijs € 32,-

Locatie: Brussellaan 2F  | 5628TC Eindhoven | GSM: 06-28.199.632

(Wij bevinden ons in het pand van GSM Eindhoven)