Xiaomi Mi Note 10 kopen bij GSM Eindhoven

null

In november 2019 presenteert de Chinese smartphone gigant Xiaomi dit nieuwe toestel: De Xiaomi Mi Note 10! Deze smartphone valt gelijk op door de achterkant: Hier prijken namelijk maar liefst vijf camera's. Elke camera heeft zijn eigen voordeel, zodat je altijd klaar bent voor het perfecte kiekje.

Daarnaast is de Xiaomi Mi Note 10 verkrijgbaar in één opslagvariant en drie kleurvarianten. Het toestel is uitgebracht met 128GB opslaggeheugen en 6GB werkgeheugen. De Mi Note 10 is gelanceerd in de kleuren Midnight Black, Glacier White en Aurora Green.

GSM Eindhoven altijd de goedkoopste!

Prijs: € 249,00

6.47-inch AMOLED-scherm

De Mi Note 10 is een mooi grote telefoon, waarbij het schermdiagonaal een krappe 6.5 inch beslaat. Het heldere AMOLED-scherm is dus perfect voor de mediafanaat die graag een filmpje of serie bekijkt op zijn smartphone, want deze technologie zorgt voor levendige kleuren en donkere zwartwaarden.


Één smartphone, zes camera's

Voor de mobiele fotografen onder ons is er genoeg te doen met deze Mi Note 10, want op de achterkant zijn 5 cameralenzen te vinden. De 108-megapixel hoofdcamera zorgt al voor haarscherpe kiekjes, maar ook de twee zoomlenzen zorgen voor hoogwaardige foto's bij ingezoomd beeld.


De groothoeklens zorgt voor het goed vastleggen van grote objecten, terwijl een macrocamera zorgt voor goede foto's, genomen van zeer dichtbij. De 32-megapixelcamera aan de voorkant zorgt voor leuke selfies en een goede videokwaliteit, bijvoorbeeld bij Skypen.


Snapdragon 730G-chip voor al je taken

De Snapdragon-processor, een 730G, zorgt ervoor dat al je apps lekker snel opstarten en vervolgens ook echt soepel draaien. Verwacht geen extreme performance, maar een 3D-spelletje spelen moet geen probleem zijn voor deze smartphone. De grote hoeveelheid werkgeheugen maakt multitasken goed te doen.


Fingerprint scanner onder het scherm

Een smartphone staat tegenwoordig bomvol met allerlei gevoelige informatie, dus moet hij ook goed beveiligd zijn. Maak je geen zorgen, want deze Xiaomi Mi Note 10 is voorzien van een vingerafdrukscanner. Deze is onder het beeld geplaatst, wat hem goed bereikbaar maakt voor je duim.


128GB opslaggeheugen en 6GB werkgeheugen

De Xiaomi Mi Note 10 heeft 128GB opslagcapaciteit aan boord. Het is niet mogelijk om een geheugenkaart te plaatsen. Voor meer ruimte moet je dus een clouddienst als Dropbox of Google Drive gebruiken. En met 6GB aan werkgeheugen kun je zonder enig probleem soepel multitasken tussen apps.


Grote accu voor een hele dag

Deze Xiaomi-smartphone, verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en groen, is voorzien van een dikke accu met een capaciteit van 5270mAh. Dit is meer dan groot genoeg voor een hele dag, misschien zelfs een tweede. Dit hangt natuurlijk af van hoeveel je je smartphone gebruikt.


MIUI: Android aangepast op Xiaomi-smartphones

Om te zorgen dat de software goed aangepast is op de smartphone, zorgt Xiaomi ervoor dat ze wat aanpassingen gedaan hebben aan Android, waarop hun zogeheten MIUI-skin op gebaseerd is. Zo kun je gewoon apps downloaden uit de Google Play Store, terwijl je instellingen beter werken voor je Xiaomi Mi Note 10.


Plus- & minpunten Xiaomi Mi Note 10

  • Met vijf camera's aan de achterkant maak je in elke situatie mooie foto's
  • Dankzij een grote accucapaciteit zit je niet snel met een lege batterij
  • De batterij is supersnel weer opgeladen dankzij de ondersteuning voor snelladen
  • Het AMOLED-display levert fantastische beelden: Heldere kleuren en diepe zwartwaarden
  1. Een microSD-slot ontbreekt, het opslaggeheugen is dus niet uit te breiden

Xiaomi Mi Note 10 is op voorraad

Op zoek naar iets anders?