iPhone scherm reparatie eindhoven
Laury Heurkens
iPhone scherm reparatie eindhoven
11/24/2017
2 min
0

iPhone 8 scherm reparatie Eindhoven

11/24/2017
2 min
0
iphone 8 scherm reparatie eindhoven

iphone 8 scherm reparatie eindhoven

iPhone 8 scherm reparatie Eindhoven

iPhone 8 scherm reparatie Eindhoven, reparatie van het glas of beeldscherm terwijl je erop wacht. Graag vermelden we enkele zekerheden die jij van ons krijgt als je ons jouw iPhone 8 scherm reparatie in Eindhoven laat uitvoeren.

iPhone 8 scherm reparatie Eindhoven zekerheden

 • Alle scherm reparaties van iPhone 8 altijd klaar terwijl je wacht
 • Geen afspraak nodig
 • Gemiddelde reparatie tijd 15 minuten
 • Alle onderdelen van alle iPhones altijd op voorraad
 • Scherm reparatie in verschillende prijs klasse mogelijk
 • Altijd minimaal 6 maanden garantie op scherm reparaties
 • Laagste prijs garantie op de aangeboden kwaliteit
 • Gratis koffie tijdens de reparatie
 • Gratis parkeren voor de deur van onze winkel

iPhone 8 scherm reparatie Eindhoven zie je vaker

Er zijn diverse aanbieders die iPhone 8 scherm reparatie in Eindhoven aanbieden. Maar let goed op de verschillen. Op welke verschillen moet je letten?

 • Aangeboden kwaliteit

Een iPhone 8 scherm kun je in verschillende kwaliteiten en dus ook verschillende prijzen inkopen. Iedereen probeert de klant over te halen voor zijn of haar bedrijf te laten kiezen op basis van onder andere de prijs. Staar je niet blind op de prijs, want wij zouden als we voor een minder kwaliteit onderdeel kiezen ook voor half geld kunnen repareren. Zou je dan eerder genijgt zijn naar ons te komen? Zolang je niet weet wat de gegeven kwaliteit van het onderdeel is, is de prijs ook niets zeggend omdat iedereen een slechter kwaliteit onderdeel kan gebruiken voor een lagere prijs. (meer informatie) Wij geven op alle aangeboden kwaliteiten minimaal 6 maanden garantie en op de Originele schermen 1 jaar. Let op: Er zijn copy schermen in omloop die veel minder mooie kleuren weergeven. Ga dus na wat de procedure is bij de reparateur mocht je niet tevreden zijn. (Het kleur verschil bij de allerhoogste kwaliteit copy schermen welke wijzelf gebruiken is minimaal)

 • Beoordelingen

Graag geven wij aan dat onze klanten ons met een gemiddelde van een 8,9 beoordelen over het afgelopen jaar. Ruim 2000 mensen hebben een beoordeling over ons geschreven, meer informatie lees je op deze pagina.

 • Garantie termijn

We gaven het al eerder aan. Wij maken alleen gebruik van de hoogste kwaliteit kopie en hoogste kwaliteit originele schermen. Kleur afwijkingen in het beeldscherm worden hiermee tot een maximum of volledig vermeden. Hierdoor kunnen we ook 6 of 12 maanden garantie verlenen op alle scherm reparaties.

Overzicht van onze iPhone 8 scherm reparatie prijzen

Je kunt bij ons altijd kiezen uit 5 verschillende kwaliteiten van een iPhone 8 scherm. Er zijn veel meer keuzes op de markt als je een copy kwaliteit kiest. Maar de goedkopere copy schermen zijn niet zo goed en hebben veel kleurverschil in het beeld zitten. De allerbeste copy schermen hebben dit nauwelijks.Wij verkopen alleen de beste copy kwaliteit met nauwelijks kleur verschil. En uiteraard hebben wij ook de Originele beeldschermen met geen enkel kleur verschil. Een keuze dus voor ieders budget. Voor een prijslijst van de verschillende uitvoeringen kijk je op iPhone 8 scherm reparatie.

Reacties
Categorieën