Diverse informatie artikelen over verschillende onderwerpen

Informatie artikelen

Omdat het onmogelijk is om alle informatie op een pagina te plaatsen, zetten we hier de linkjes naar de afzonderlijke onderwerpen waar mensen vaak naar op zoek zijn. Het betreft hier dus informatie artikelen over een bepaald reparatie onderwerp, en niet de onderdelen van een bepaald apparaat, welke ook wel eens artikel wordt genoemd. De verschillende onderwerpen die aan bod komen zijn per apparaat / model gecatagoriseerd of ze staan bij universeel, dan is de informatie toepasbaar op meerdere apparaten.

Andere linkjes naar diverse pagina's

Batterij informatie pagina's

Laptop reparatie bij GSM Eindhoven

Vanaf heden kun je ook terecht voor laptop reparatie bij de Telefoon reparatie winkel van GSM Eindhoven. Wij repareren namelijk schermen, batterijen en vele andere defecte onderdelen van vrijwel alle laptop merken en modellen. Uiteraard hanteren wij ook voor laptop reparatie de kleine winstmarges die je bij onze telefoon reparaties gewend bent. Hierdoor zijn we ook met laptop reparaties een van de goedkoopste uit de regio.

Dus heb je een defect aan je laptop scherm of ben je toe aan een nieuwe batterij voor je laptop, of macbook, denk dan aan ons.

GSM Eindhoven kies je niet zomaar

Kom naar GSM Eindhoven om de volgende redenen

Hoogste klant tevredenheid beoordeling op Kiyoh.nl

Met ruim 2000 reviews niet alleen het meest, maar ook het hoogst beoordeelde reparatie bureau van Brabant.

Je smartphone laten repareren wanneer het jouw uitkomt

Je kunt de gehele dag onze winkel binnenlopen en op de reparatie wachten, tot 30 minuten voor sluitingstijd.

Gratis parkeren voor de deur van onze winkels

Veel parkeer gelegenheid direct voor onze winkel, dus slechts 10 meter lopen.

Altijd 1 jaar garantie voor een genadeloos lage prijs

Onze prijzen behoren absoluut tot de laagste van Nederland, en omdat we niet bezuinigen op kwaliteit krijg je op vrijwel alle scherm reparaties 1 jaar garantie. Deze garantie termijn is uniek.

Onze garantie is altijd schriftelijk, handig voor bedrijf of verzekering

Onze garantie is schriftelijk, en tevens uw factuur. Deze factuur kun je gebruiken voor je boekhouding, of eventueel overleggen aan je verzekeraar indien de schade gedekt is onder een van je verzekeringen.

Gratis koffie, thee, chocomel, Wi-Fi tijdens het wachten in onze comfortabele wachtruimte

Het wachten tot de reparatie klaar is voelt korter aan onder het genot van iets lekkers zoals een kopje koffie, thee, chocomel, en wil je snelle Wi-Fi, ook dat hebben we voor jouw.